БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Силјановска- Давкова: Се нафатив поради граѓаните

Пренеси го гласот

➡️ Функцијата не е за да манифестирате моќ и триумфализам, туку за да решавате проблеми.

🗣️ Има нешто во нашиот код од Ченто, од Узунов, тоа ве прогонува и затоа се нафатив. Но, најмногу се нафатив поради граѓаните.

✅ Граѓаните се мојата инспирација!

-фејсбук статус на Проф. Д-р Гордана Силјановска Давкова

bregalnickimarketing

Креирано од:


Пренеси го гласот