БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Службениот пасат на градоначалникот на општина Делчево “уловен” непрописно паркиран пред позната кафеана во Дојран

Пренеси го гласот

“ОВА Е СЛУЖБЕНИОТ АВТОМОБИЛ НА ОПШТИНА ДЕЛЧЕВО КОЈ ШТО ГО КОРИСТИ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ГОРАН ТРАЈКОВСКИ‼️

ИСТИОТ СО ЧАСОВИ Е НЕПРОПИСНО ПАРКИРАН ПРЕД ПОЗНАТА КАФАНА ВО ОПШТИНА ОД ЈУГОТ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА‼️

ГОРАН ТРАЈКОВСКИ ДА СОБЕРЕ ХРАБРОСТ, ДА ИЗЛЕЗЕ И ДА И ОДГОВОРИ НА ДЕЛЧЕВСКАТА ЈАВНОСТ:

КАКВА “ВАЖНА” РАБОТА ВРШЕШЕ СО ЧАСОВИ ЗАЕДНО СО СВОИТЕ ЛИЧНИ БЛИСКИ ПРИЈАТЕЛИ И ОМИЛЕНИ РАКОВОДИТЕЛИ НА ОВА МЕСТО СО СЛУЖБЕНИОТ АБТОМОБИЛ‼️

ЗА ТОА КОЈ НА КРАЈОТ ЈА ПЛАТИЛ СМЕТКАТА МНОГУ НАСКОРО ЌЕ ДОЗНАЕМЕ…”

bregalnickimarketing

-реакција на ВМРО-ДПМНЕ ОК Делчево упатена преку социјалните мрежи.

Креирано од:


Пренеси го гласот