БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

ТППЕ Свети Николе доби ново теренско возило за справување со пожари

Пренеси го гласот

Конечно ТППЕ Свети Николе доби ново теренско возило за непристапни терени при евентуални пожари и други непогоди.

Општина Свети Николе со сопствени средства го набави ова теренско возило за потребите на нашата противпожарна станица и нормално за граѓаните на Свети Николе.

Со оваа новина нашата станица станува една од најмодерните и најопремените станици во Република Македонија.

Нека е за аирлија……

Извор: Општина Свети Николе

bregalnickimarketing

Креирано од:


Пренеси го гласот