БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Управен суд донесе конечна одлука: Приговорот на Гордана Силјановска Давкова е прифатен!

Пренеси го гласот

📍 Тажна вест за Кренар Лога, Викторија Мадиќ, Габер Дамјановска и Џелал Бајрами 👇

“Управниот суд вечерва го потврди приговорот на Проф.д-р Гордана Силјановска Давкова и ја одби тужбата на Академијата за судии. Одлуката е конечна.
Постапката за полагање испити и засновање на работен однос на 130 слушатели за судии и обвинители се запира заради прекршување на законот!”

-напиша на социјалните мрежи Антонијо Милошоски.

bregalnickimarketing

Креирано од:


Пренеси го гласот