БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Вака некако се движела постапката за злоупотреба на европското знаме

Пренеси го гласот

И официјално, ЕУ нотира дека СДС и ДУИ ја злоупотребиле процедурата со ЕУ знаме за : + измена на Кривичниот законик со воведување пониски казни и застареност на корупција на функционери и + измена на законите за БЕХТЕЛ и ЕНКА (коридори 8 и 10д)

Креирано од:


Пренеси го гласот