Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Вака се заработува чиста 10 во уметничка гимнастика

Пренеси го гласот

Запознајте ја Кејтлин Охеши! Ќерка на германка и јапонец. Американка! Има 22 години и на интернет ја има најатрактивната и најкоментираната изведба на чиста десетка на партерот во уметничка гимнастика.

Нејзината биографија не е толку среќна, но веројатно карактеристика на големите карактери е своите слабости да ги претворат во свои најсилни страни.

Погледнете го нејзиниот перформанс кој ги надминува високите стандарди и граници на гимнастиката и се претвара во феномен:

Креирано од:


Пренеси го гласот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com