Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Во емисијата “24 Отворено” на ТВ 24 пратеничката Стојаноска ќе зборува за паниката на власта пред гласањето на техничката влада

Пренеси го гласот

Креирано од:


Пренеси го гласот