БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Жителите на с. Ѕвегор, делчевско го “празнуваа” Денот на независноста со фекалии по улиците”

Пренеси го гласот

😡 Дали Градоначалникот на Делчево Горан Трајковски ги казнува сите ѕвегорци затоа што неговата партија СДСМ губи на секои избори во селото Ѕвегор⁉️

😡 Дали течењето на фекалии е сликата за “европско Делчево” за која што Горан Трајковски зборува преку оние што му ги пишуваат текстовите на неговата фејсбук страна⁉️

😡Денеска жителите на село Ѕвегор наместо да се чувствуваат горди при одбележувањето и празнувањето на 32 годишнината од Македонската независност, живеат во истечени фекалии во нивното село кои што лесно можат да се претворат во санитарна катастрофа‼️

😡 Игнорантскиот однос и незаинтересираноста на надлежните во ЈКП “Брегалница” Делчево за решавање на овој горлив проблем е слика и прилика на негрижата на градоначалникот на Делчево за граѓаните од чии што пари зема дебела функционерска плата‼️

🫵 Доста беше неспособност, измами, политикантство и криминал на СДСМ во Делчево‼️

👉 Овој погром мора да запре а ВМРО-ДПМНЕ заедно со граѓаните на наредните избори ќе ги врати институциите во функција на народот‼️

bregalnickimarketing

👍 Ѕвегорци и Делчевчани имаат право на достоинствен живот‼️

#Концепт800Плус#ВМРОДПМНЕ#ЗаДелчево#ПроектиЗаГраѓаните

-интегрален текст на реакција на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Делчево упатена во јавноста.

Креирано од:


Пренеси го гласот