Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

“А бре Македонче” опеана на епски начин во драматичен спот од Балкан бенд Неповторливо!

Пренеси го гласот

Една од најубавите Македонски народни песни “А бре Македонче” доживеа своја современа музичка обработка од страна на музичкиот состав Балкан Бенд.

Аранжманот е на Дарко Илиевски а песната е снимена од Дејан Момироски во неговото студио studio XL Momiroski. Мастерингот е направен од Дејан Момироски. Целосен автор на музичкото видео за песната е на Даниел Јовески.

Креирано од:


Пренеси го гласот