БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Брутална навреда на митингот на Пендаровски кон Проф. Гордана Силјановска. Стево и Богданка се смеат…

Пренеси го гласот

Паниката во кампусот на Стево Пендаровски ескалира поради бајатоста на неговата политичка понуда.

Веќе не бираат сретства, место и начин за да бидат актуелни и интересни на малкумината поддржувачи кои резонираат на ваквите изјави!

Брутална навреда на митингот на Стево Пендаровски кон Професорката Гордана Силјановска Давкова вечерва во Куманово пропратена со закана со мавтање на прст!!!

Стево Пендаровски и Богданка Кузевска се смеат на ваквата реторика која не доликува ни на афричка земја а не на земја која претендира за членство во ЕУ.
Срамно, срамно, срамно.

bregalnickimarketing

Креирано од:


Пренеси го гласот