Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Регион

1 min read
“Стравот и паниката на локалните директори во Делчево деновиве се на највисоко ниво. Избегнувањето...
Градоначалникот на општина Македонска КАменица денеска беше домаќин на амбасадорот на Обединетото Кралство во...
Поволните временски услови овозможија продолжување на интензивната градежна офанзива на територијата на општина Виница....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com