Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Регион

Градоначалникот на општина Штип Иван Јорданов заедно со советниците од советничката група на ВМРО-ДПМНЕ...
До нашата редакција пристигна сооштение со кое се алармира за состојбата во полициската станица...
Службите во општина Штип објавија распоред за одржување на средби на градоначалникот Иван Јорданов...
Вреботените во Јавното претпријатие “Камена Река” од Македонска Каменица со експресна реакција го санираа...
Интегрален текст на Прес конференција на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Кочани: “Почитувана јавност, Општинскиот комитет...
Општина Кочани по повод Денот на лицата со попреченост 3 декември, ќе одржи културно-уметничка...
Поволните хидрографски карактеристики на општината Делчево во голема мера се значаен предуслов за развивање...
Во регионот на Пијанец во Република Македонија постојат повеќе локалитети познати помеѓу месното население...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com