Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Регион

Претседателот на Сојузот на синдикати на Македонија (ССМ), Слободан Трендафилов, придружуван од претседателот на...
Повеќе пати во минатото градоначалникот на општина Делчево Горан Трајковски во јавноста се фалеше...