Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

Регион

Заменикот на народниот правобранител на Република Македонија Јован Андоновски ја инфоримираше јавноста дека се...
Екипи на вработени на Јавното Претпријатие “Камена Река” од Македонска Каменица деновиве работат на...
Денеска по повод големиот Православен Христијански празник Св. Трифун, градоначалникот на општина Виница Миле...
Со планинарски марш до Туристичкиот локалитет Голак општина Делчево вчера ја одбележа 79 годишнината...
Градоначалникот на општина Карбинци Виктор Паунов ја информираше јавноста дека Советот на општината донел...