Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Регион

Постојаната и посветена работа на вработените на Јавното Претпријатие “Камена Река” од Македонска Каменица...
Заменикот на народниот правобранител на Република Македонија Јован Андоновски ја инфоримираше јавноста дека се...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com