Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Регион

Сите надлежни институции почнувајки од КИЦ Романса, Општинската администрација со градоначалникот на Македонска Каменица...
Градоначалникот на општина Штип Иван Јорданов денеска во јавност ја промовираше новата дигитална алатка...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com