БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Дамско кафе- пробајте го вкусот на розовото лате

Пренеси го гласот

Потребни состојки:

– 100 милилитри млеко од соја

– 1/2 кафена лажичка розова вода

– 2 капки црвена боја за храна

– 1 доза еспресо

– Розови ливчиња

bregalnickimarketing

Подгответе го еспресото на вообичаениот начин. Ставете го млекото од соја во тавче и додајте ја розовата вода заедно со црвената боја за храна. Оставете да врие додека не добиете пена.

Истурете ја мешавината во еспресото, а потоа со лажичка додајте ја и пената. Декорирајте со розовите ливчиња.

Креирано од:


Пренеси го гласот