Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

Доколку Анке Холштајн има докази за корупција од граѓаните да ги пријави кај Ислам Абази

Пренеси го гласот

По обвинувањата од страна на амбасадорката на СР Германија Анке Холштајн дека граѓаните се виновни за корупцијата која што е сепорисутна во државата, дел од граѓаните реагираа на социјалните мрежи со повик доколку амбасадорката има докази дека тие вршат корупција да ги пријави доказите кај Ислам Абази новиот обвинител на ОЈО ГОК.

Креирано од:


Пренеси го гласот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com