Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

Ќе има леле-мале! Шумарот дојде да види кој му ја сече шумата

Пренеси го гласот

Вечерва амбасадорката Анџела Агелар ќе има свое интервју во централниот дневник во вестите на СИТЕЛ ТВ во 19.00 часот.

според информациите пренесени од американската амбасада разговорот ќе се однесува за актуелните состојби и предизвици на државата но и за афирмација на целите и приоритетите на САД

Креирано од:


Пренеси го гласот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com