БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Еден од најглупите говори во историјата на независна Македонија

Пренеси го гласот

Еден од најглупите говори во историјата на независна Македонија. Во обид и понатаму да биде „прва љубаф“ на стратешките, Груби се прави поголем папа и од папата. Имено, вакви глупости не истраскале ниту најголемите шерифи кои прошетале во Македонија изминативе години (а Бога ми прошетале). Груби е како ненад јовановиќ на бајден/заев. А оваа простотија и глупост која ја стропа за 27 април би требало да резултира со повик во ОЈО каде ќе го прашаат што има да каже со овие нови сознанија за јавноста бидејќи ова прв пат го слуша Македонија, зошто ги криел и дали кога излегува без влакно да му фали од салата во Собрание и се поздравува со некој човек, тогаш сфаќа дека има руски агенти во парламентот. И без гајле Ислам Абази ќе го повика, сигурно. Ама уште еднаш – ЗАМОЛУВАМ секој кој држи до тоа дека има функционален мозок, да го преслуша кажаното од првиот вицепремиер и возач на комшиско ауди, Артан Груби.

-реакција на Богдан Илиевски на социјалната мрежа X

Креирано од:


Пренеси го гласот