БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Гордана Силјановска Давкова: Занимавајте се со политика за таа да не се занимава со вас!

Пренеси го гласот

❗️Вие сте мојата инспирација!

➡️ За себе гласате, не гласате за другите. Ако сакате да имате некоја улога во иднината треба сега да си ја загарантирате иднината. Бидете критични и жестоки!

🗣 Вложете нешто, бранете го тоа секаде, не плашете се зашто резултатот ќе биде прогрес, реформа, промена. Вие сте најдобрите реформатори, не сте извалкани, го запознавте политичкиот живот. Занимавајте се со политика за таа да не се занимава со вас!

-порака упатена по повод средбата со млади во Скопје на Проф. Д-р Гордана Силјановска Давкова која се реализираше во текот на денешниот ден.

bregalnickimarketing

Креирано од:


Пренеси го гласот