БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Интервју: Од поинаков агол со Весна Ничева- кандидат за пратеник од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата од Штип

Пренеси го гласот

бразованието е едно од суштински најважните полиња за работа и унапредување како на локално така и на централно ниво во државата. Воспитанието на младите е исто така нераскинлив дел од образовниот процес кој во последно време се чини особено запоставен. Нашите наставници, професори и педагози се клучната карика во развојот на Република Македонија.

Имавме особена чест да поразговараме за овие теми со можеби една од најомилените наставнички помеѓу учениците во Основното општинско училиште “Ванчо Прке ” од Штип.

Во интервјуто кандидатката за пратеничка во Македонскиот парламент која се наоѓа на 13 позиција на листата на кандидати на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата говори за повеќе теми од нејзиниот приватен живот, за нејзината професионална кариера, за политичките предизвици како и нејзините приоритетни проекти за кои ќе се заложи во наредниот период да бидат остварени од идната власт.

Нема да откриваме премногу оставаме преку следното видео таа самата да се претстави за нашата поширока публика.

bregalnickimarketing

Креирано од:


Пренеси го гласот