БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Избрани најуспешните спортисти во Карбинци за 2022 година

Пренеси го гласот

Вчера во попладневните часови во спортската сала во Карбинци се одржа Спортска вечер на која што беа доделени признанија од страна на градоначалникот Витор Паунов за најуспешните спортисти за 2022 година во општината.

“Вечерва во општина Карбинци се оддржа избор на успешни спортисти од повеќе клубови од Карбинци за 2022 година. ⚽️🤼‍♂️

Прекрасен настан кој ќе прерасне во традиција, а општина Карбинци секогаш ќе биде подржувач на спортот.”

-најави градоначалникот на општина Карбинци Виктор Паунов.

bregalnickimarketing

Креирано од:


Пренеси го гласот