БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Извештај з реализирани активности за ден 11.11.2022 на ЈП “Стипион” Штип

Пренеси го гласот

“ПОЧИТУВАНИ СОГРАЃАНИ

📌Дневни активности на Стипион 11.11.2022

✅ Ѕидање на потпорен ѕид на улица Косовска

✅Поставување на ограда и работа на нов спортски центар во населбата Сењак 4

✅ Завршено со поставување на бехатон плочки кај тениските терени во населбата Сењак 4

📌Чистење на атмосферските канали во нашиот град.

bregalnickimarketing

Позади училиштето Ванчо Прќе”

-извор: Извештај за реализирани дневни активности на ЈП “Стипион” Штип за 11.11.2022 година.

Креирано од:


Пренеси го гласот