Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Извештај за дневни активности на ЈП “Стипион” Штип 22.07.2022

Пренеси го гласот

Дневни активности на Стипион 22.07.2022

📌Дневни активности на Стипион 22.07.2022

✅ Санирање и бетонирање на прекопи во населбата Македонка

✅ Припрема за осветлување на патеката бетонирање на стопи од 8ми Ноември до населбата Балканска

✅ Поставување на бандери на патеката од 8ми Ноември до населбата Балканска

✅ Поставување на метални столбчиња на тротоарите во населба 8ми Ноември

✅ Обележување на паркинг места на територијата на Општина Штип

✅ Санирање на атмосферски канали на пешачката патека”

-информираат од менаџментот на Јавното претпријатие “Стипион” Штип.

Креирано од:


Пренеси го гласот