Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Извештај за дневни активности на ЈП “Стипион” Штип за 08.08.2022 година

Пренеси го гласот

Во текот на денешниот ден (понеделник, 08.08.2022 година) вработените на Јавното Претпријатие “Стипион” од Штип работеа на повеќе локации во општината во функција на подобрување на стандардот на живеење на штипјани.

📌Дневни активности на Стипион 08.08.2022

✅ Санација на оштетен тротоар на улица Борко Талев и подготовка за изработка на нов тротоар

✅ Поставување на метални бандери на пешачката патека и паркче во населбата Сењак

✅ Поставување на цефки на пропустите на пешачката патека

✅ Шелување на втор дел од потпорен ѕид на улицата Партизанска ( спроти магацинот на ЈП Стипион

bregalnickimarketing

✅ Санирање на олуци на згради во населбата 8ми Ноември.”

-стои во извештајот за реализирани дневни активности на ЈП “Стипион” Штип.

Креирано од:


Пренеси го гласот