БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Извештај за реализирани дневни активности на ЈП “Стипион” Штип 11.08.2022 година

Пренеси го гласот

За крајот на работната недела во која беа реализирани поголем број на активности во функција на подобрување на живеачката во Штип, вработените на ЈП “Стипион” работеа на повеќе локации низ општината.

📌Дневни активности на Стипион 11.08.2022

✅ Санација на оштетен тротоар на улица Борко Талев и подготовка за изработка на нов тротоар

✅ Санација на оштетени лежечки полицајци на теренот на општина Штип

✅ Потготовка за бетонирање на уличка до потпорен ѕид на улицата Партизанска ( спроти магацинот на ЈП Стипион”

bregalnickimarketing

-информираат од ЈП “Стипион” Штип.

Креирано од:


Пренеси го гласот