БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Извештај за реализирани дневни активности на ЈП “Стипион” Штип 12.12.2022 година

Пренеси го гласот

Во повеќе населби на територијата на општина Штип вработени на јавното претпријатие “Стипион” изведуваа комунални работи во функција на подобрување на стандардот на граѓаните.

“ПОЧИТУВАНИ СОГРАЃАНИ

📌Дневни активности на Стипион 12.12.2022

✅ Санирање на пристапни скалила на улица Косовска

✅Затворање на атмосферскиот канал на ул. Солидарност со бетонски капаци

✅ Поставување на метални столбчиња на повеќе локации во градот

bregalnickimarketing

📌Чистење на атмосферските канали во нашиот град.”

-стои во извештајот за дневни активност на ЈП “Стипион” Штип за текот на денешниот ден.

Креирано од:


Пренеси го гласот