Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

Колку пари годишно плаќате за провизија на банките за да ви ги исплатат вашите пари?

Пренеси го гласот

Масовниот грабеж на граѓаните на Македонија е во полн ек. Кој од каде стигне од таму ги граба парите на осиромашените граѓани кои што мака- мачат за да го искрпат месецот од плата до плата. А токму оние кои земаат некаква плата се обврзани истата да ја примаат на банкарска трансакциона сметка. А за тоа банките во Македонија наплаќаат дебели провизии кои што од ден на ден се повеќе се зголемуваат.

Дали сте се запрашале колку пари годишно ви лапа банката од вашите крваво заработени пари со многу мака и пот на вашите работни места?

Креирано од:


Пренеси го гласот