БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Конечно: Промоција на првиот албум на “Брука”

Пренеси го гласот

Во вторник (зошто пак баш во вторник???) 18.12.2018 година во Juice bar??? ќе се одржи Промоцијата на првиот алмбум на Македонскиот реге-ска бенд “Брука”.

Успехот кој го постигнаа со нивната бесна “До преѓе” некако остана недоискажан, па така после цели 4 години бендот ги “засука ракавите” и го комплетира 33 минутното издание наречено (погодувате) “До преѓе”-и тоа на латиница…

Конечно по 4 години ќе го чуете албумот на Брука кој го насловивме “До преѓе”.
10 песни 33 минути на реге, рап и македонска душа, се надеваме дека ќе ви се допадне.
промотивно на промоцијата ќе се продава и ЦД-ТО за 100 денари 
ЏА БЛЕСС

-стои во објавата на бендот за настанот.

И баш ми беше драга….

bregalnickimarketing

Креирано од:


Пренеси го гласот