БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Ковачки од Карбинци: Повикувам на семакедонско единство

Пренеси го гласот

Во текот на денешниот празничен ден претпладнево кандидатот на листата за пратеници од Коалицијата “Твоја Македонија” во Третата изборна единица Драган Ковачки беше помеѓу граѓаните на Карбинци.

Од таму Ковачки упати порака во пресрет na гласањето во среда:

“За два дена од денеска, во среда се гласа. 

За два дена граѓаните ќе имаат можност да избираат помеѓу Македонија понижена, ограбена, опустошена, опљачкана и Македонија горда, достоинствена, Македонија која што се гради и во која што важат законите за сите подеднакво. 

Затоа од овде, од патриотско Карбинци повикувам на сплотеност, на обединетост, на семакедонско единство, на сеопштествено единство, на национално единство. 

Да бидеме горди и да бидеме достоинствени. Да си ја вратиме Македонија во рацете на граѓаните. 

bregalnickimarketing

Ве повикувам сите заеднички да излеземе и да гласаме за бројот 2.”

-рече Драган Ковачки од Карбинци

Креирано од:


Пренеси го гласот