БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Средба на Ковачки и кандидати за пратеници на ВМРО-ДПМНЕ со “Гласен Текстилец” во Штип

Пренеси го гласот

Денеска во Штип се оствари средба меѓу кандидатите за пратеници од ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата “Твоја Македонија” во Третата изборна единица со претставник на организацијата “Гласен Текстилец” која што е една од најзначајните граѓански организации кога станува збор за заштита на работничките права.

“Денеска во Штип, заедно со кандидатите за пратеници Никола Мицевски и Душко Иванов, го посетивме здружението за заштита на работничките права ,,Гласен текстилец”.

Со Платформата #1198 се обврзуваме и нудиме конкретни мерки и реформи за унапредување и заштита на работничките права во Македонија.

Заокружи број 2️⃣!
За Македонија повторно твоја!🇲🇰

-напиша на социјалните мрежи носителот на кандидатската листа за пратеници од ВМРО-ДПМНЕ во третата изборна единица Драган Ковачки

bregalnickimarketing

Креирано од:


Пренеси го гласот