Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Македонците од Пиринска Македонија бараат полесна процедура за добивање Македонски пасош

Пренеси го гласот

“До Влада на Р. Македонија

Почитувани ,

Илјадници етнички Македонци и Македонки од Пиринска Македонија и од Бугарија имаат желба да добиjат македонски пасош.

Да си Македонец е чест , гордост и достоинство.

Олеснете jа процедурата за добивање на македонско државjaнство и македонски пасоши за Македонците и Македонките од Пиринскиот дел на Македонија и от Бугарија

Со почит

bregalnickimarketing

Атанас Кирјаков – Претседател на Градскиот Комитет на ОМО ,, Илинден ,, – Благоевград -“

– стои во писмото.

Креирано од:


Пренеси го гласот