БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

На седница на делчевскиот совет повторно гордо “огреаа” Македонските сонца

Пренеси го гласот

Денешната седница на Советот на Општина Делчево беше свечено украсена со повеќе знамиња на Република Македонија.

Советниците од ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата “Твоја Македонија” на своите плеќи како и на масите и столовите пред себе кои ги користат во рамки на седниците на Советот го поставија симболично Македонското знаме чии што бои впечатливо доминираа во целиот ентериер на седницата.

Координаторот на советничката група на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата и Претседател на Општинскиот Комиотет на ВМРО-ДПМНЕ Иван Гоцевски на социјалните мрежи пренесе повеќе фотографии од ваквиот приказ со свој краток коментар:

Македонските сонца ќе ја огреат слободата на Делчево! 🇲🇰🇲🇰🇲🇰

На фејсбук страницата на Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ Делчево исто така овој настан беше одбележан со фотографии и кратка објава:

bregalnickimarketing

Нашата Советничка група на денешната седница на Совет на Општина Делчево јавно им се заблагодари на нашите сограѓани за поддршката која и ја дадоа на нашиот кандидат за Претседател на Република Македонија Проф.д-р Гордана Силјановска Давкова во првиот круг на претседателските избори, како и за фер и коректната свест за време на истиот.

Креирано од:


Пренеси го гласот