БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Неверојатно видео на двајца браќа кои прават трикови со баланс и рамнотежа

Пренеси го гласот

Двајцата браќа од Унгарија, Барнабас и Себастијан, направиле одлично видео за рамнотежа кое ја истакнува убавината на физиката преку силно артистички сцени богати со симболи, детали и бавно темпо, кое ја поттикнува љубопитноста на гледачите.

Ќе бидете дел од неверојатно визуелно искуство, кое е надополнето со прекрасна музика од Бах која доаѓа од музичка кутија.

Целосниот ефект во ова видео е неверојатен и создава чувство како она што го гледате да е повеќе од наука, како да е спој на магија и уметност.

Уживајте

bregalnickimarketing

Креирано од:


Пренеси го гласот