Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

Никола Груевски го нападна Ковачевски

Пренеси го гласот

Откако премиерот Димитар Ковачевски преку социјалните мрежи упати свое соопштение во кое упати благодарност до Еди Рама затоа што вратиле дел од украдените православни фрески од Македонија пред кои според Ковачевски ќе се молеле неговите браќа и сестри од другите религии, поранешниот премиер Никола Груевски обзнани дека се уште не разбрал кои е тие луѓе од други религии кои се молат пред православни икони

“Отиде годината, не разбрав кои браќа и сестри од други религии се молат во православни манастири во Македонија, пред православни икони…”

-напиша Никола Груевски на фејсбук.

Креирано од:


Пренеси го гласот