БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Од Велес ќе дојде една од најголемите победи на ВМРО-ДПМНЕ на Претседателските и Парламентарни избори за ВМРО-ДПМНЕ

Пренеси го гласот

Вечерва присуствував на отварање на Изборниот штаб во Велес.

Во Велес се чувствува промената и огромната победа на претседателските и парламентарните избори.

Историска победа која ќе значи нови капитални проекти, подобра економија, повисок животен стандард за сите граѓани.

За Македонија која ќе е успешна и просперитетна!

bregalnickimarketing

-фејсбук статус на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски.

Креирано од:


Пренеси го гласот