БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Оливер Шамбевски: Секогаш кога ќе видат дека се пред пораз, наеднаш се сеќаваат за помирувањето

Пренеси го гласот

“Секогаш кога ќе видат дека се пред пораз, наеднаш се сеќаваат за помирувањето, а сега уште го продаваат, како да ете ќе направат отстапка, онака „милостиво” и „благородно”, кон небањатите и тоа… „при чиста совест”.

Ама… Кога не беа спружени на земја, тогаш бркаа вештерки низ општеството, особено во десницата, ја злоупотребуваа правдата, уништуваа човечки судбини, го силуваа цело општество…

Е па така нема да може! Значи помирување секако да, но тоа мора да подразбира прочистување и отлачување од политиката на „прогресивните” и токсичните кои ја уништија и ја предадоа нацијата за која сега, видиш ти, кога им гори под нозе, ламентираат!

А да… и ќе си одговарате!”

-фејсбук статус на Оливер Шамбевски

bregalnickimarketing

Креирано од:


Пренеси го гласот