БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Општина Кочани организира дочек на Новата 2024 година со Андријана Јаневска и Бојана Скендеровски

Пренеси го гласот

Во пресрет на новогодишните и божиќните празници, и оваа година кочанскиот Градски парк ќе биде местото каде нашите сограѓани и сите посетители ќе имаат можност да уживаат во новогодишниот амбиент.

Покрај секојдневните музички настапи и Божиќниот базар, ќе биде организиран и дочек на Новата 2024 година со естрадните музички ѕвезди Бојана Скендеровски и Андријана Јаневска.

Празничната културно-забавна програма што ја организира Општина Кочани, го вклучува настапот и на ОМУ „Ристо Јуруков“.

Креирано од:


Пренеси го гласот