Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

Ова ли е тоа “бекап на податоци”?

Пренеси го гласот

Идентичните близнаци Џош и Џереми е ожениле со идентичните сестри близначки Бретани и Брајана. Обете двојки се породоле со машки бебиња во исто време. Иако технички бебињата се братучеди, генетички тие се браќа. И понатаму приказната станува уште почудна: Двете семејства живеат во иста куќа заедно.

Креирано од:


Пренеси го гласот