БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

На Отворени денови за средби со граѓаните на Кочани– голем број предлози за оформување на Буџетот за 2023 година

Пренеси го гласот

Во текот на изминатиот викенд 10 и 11 декември, во салата за состаноци на Општина Кочани беа спроведени Отворени денови за средби со граѓаните, на кои присутните имаа можност да предложат идеи и проекти за оформување на Буџетот за 2023 година.

Во Отворени денови се приклучија голем број граѓани и беа забележани голем број на предлози. Во саботата присуствуваше и пратеникот Зоран Коцевски, додека во неделата пратеничката Благица Ласовска, коишто имаа можност дирекно да ги слушнат споделените идеи на граѓаните.

Отворени денови за средби со граѓаните беа спроведени и за време на минатиот викенд, 3 и 4 декември.

Креирано од:


Пренеси го гласот