Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

Ова нема да го видите на Балканот. Маратонец го сочека својот колега пред финиш линијата и му го подари 3-то место

Пренеси го гласот

Kога Шпанскиот триатлет Диего Ментрига забележа дека британскиот триатлет тргна во погрешен правец пред финиш линијата на триатлонот во Сантандер- Шпанија, Ментрига застана пред целната линија и го почека за да го заземе заслуженото 3-то место.


“Тој беше пред мене цело време. Тој навистина го заслужи тоа”,

-соопшти Ментрига по триатлонот.

Креирано од:


Пренеси го гласот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com