БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Палатата “Христо Татарчев” ги отвара портите за сите граѓани

Пренеси го гласот

Ве покануваме сите Вас кои сметате дека имате нешто релевантно кое сакате да го споделите, било да е тоа идеа, предлог, сугестија, проблем или поплака, тоа да го направите оваа и секоја наредна среда во Централниот штаб на ВМРО-ДПМНЕ од 18:00 – 20:00 часот.

ВМРО-ДПМНЕ како демократска партија е отворена секогаш да го чуе гласот на секој поединец.

Време е Вашите ставови да бидат пренесени на вистинското место, на луѓе кои имаат слух но и волја да Ве слушнат и да делуваат!

-фејсбук статус на генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ Ѓорѓија Сајкоски.

bregalnickimarketing

Креирано од:


Пренеси го гласот