БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Пендаровски е актер во сите клучни периоди кога Македонија губела

Пренеси го гласот

Во изминатите 30-тина години Стево Пендаровски бил еден од важните актери во сите премрежја и клучни моменти кога Македонија била поразувана или трпела турбуленции и штета врз својата државност.

Во прилог пренесуваме инфо- график од кариерата на Стево Пендаровски како актер и во и околу едни од најпоразителните настани во Македонската современа историја во изминатите 30 години.

Може да се види дека во тек на последните 3 децении Стево Пендаровски секогаш бил на платен список на граѓаните и раководен од неговата потреба да се остане и понатаму на функција платена со пари на граѓаните ја трча предизборната камања по трет пат како кандидат за Претседател на државата.

Фото извор: Фејсбук

bregalnickimarketing

Креирано од:


Пренеси го гласот