Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Поради дефект на трафостаница на ЕВН Штип без струја и вода

Пренеси го гласот

Дефектот во главна трафостаница “ШТИП 2” на ЕВН преку која се напојува со електрична енергија филтер станицата за производство на вода е саниран и водоснабдувањето набргу ќе биде стабилизирано.

Напоменуваме дека не станува збор за дефект на водоводната мрежа и стручните служби од ЈП Исар целодневно се контакт со службите на ЕВН.

Извор: ЈП “Исар” Штип

bregalnickimarketing

Креирано од:


Пренеси го гласот