Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

Јане Ченто: Ќе лежиме бе што да правиме. Не сме п*чки ние да шпионираме…

Пренеси го гласот

“Ќе лежиме бе што да правиме.

Не сме п*чки ние да шпионираме, да се договараме со Вилма и Кацарска, да лажиме, да учествувааме во промена на име….

Кој ни е крив што сме такви.

Гледаш овие мајката и ја расплакаа на Македонија ја испокрадаа, не наместија нас за 27ми Април, сменија има наместија куп луѓе и добиваат награди.

Тоа е Македонија денес.

За чесните затвор, за армиите и мафијата тендери и слобода.

Таква ни е судбината.

Гледаш кај нас успеваат тие што кодошот,што крадат, што уништуваат држава, фамилии и се што е македонско.

За нив награди, за нас затвор.

Може ќе им текне на некој да бараат правда за нас после 6 години.”

-фејсбук коментар на Јане Ченто на објавата за теретење со над 2 илјади евра на име судски трошоци за секој од уставобранителите.

Креирано од:


Пренеси го гласот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com