БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Промена на подземни инсталации па реконструкција на улицата “11 Октомври” во Штип

Пренеси го гласот

“Со почетокот на реконструкција на улицата ,,11 ти Октомври” почнува и целосна реконструкција на улиците во месноста ,,Бело Брдо” и населба ,,Леваци”.

Првично ќе почне промена на застарената водоводна и канализациона мрежа на улицата “11 ти Октомври”, а по завршувањето на промената на подземната инфраструктура, Општина Штип продолжува со реконструкција на тротоарската и коловозната површина.”

-информираат од општина Штип

Креирано од:


Пренеси го гласот