БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Провладината пропаганда доживува нови “височини”, добро е што народот се уште се смешка

Пренеси го гласот

Во тек била изградбата на 160 километри автопати и изградба на 51 километри експресни патишта….

Ваквата информација е пренесена преку медиум кој што емитува стриминг програма во која 96% од темите за разговор се напад на опозициската ВМРО-ДПМНЕ додека истовремено луѓето кои се носители на ваквата програма се декларираат како про-опозициски индивидуи. Манипулациите, полувистините,

Ваквото однесување од една страна да се шири неоснована пропаганда дека власта божем граделе 160 км автопати во државата и 51 км експресни патишта а од друга страна да се шири вербална реторика со намера да се напакости на опозициската ВМРО-ДПМНЕ е повеќе од провидна…. ВМРО-ДПМНЕ е единствен политички субјект кој што не само што може да ја урне оваа власт туку може сериозно да се зафати со предизвикот за целосна трансформација на државата за подобар живот на Македонските граѓани и како таква е подложена на вакви пропагандни проекти кои одработуваат единствено за опстој на власта на СДСМ и ДУИ. Со што ќе продолжи актуелната погубна политика на тонење на државата по сите основи….

Разобличувањето на ваквите појави во Македонија е можно само со знаење и висока општествена и политичка свесност за тековните процеси кои ги надминуваат границите на турбо-фолк политика чии што резултати ги живееме сите заедно денес..

Граѓаните на Македонија се повеќе од свесни за ваквите појави за што е илустрација фондот на реакции на погоре објавената информација за “високите дострели” на актуелната власт во областа на изградбата на патишта….

bregalnickimarketing

Креирано од:


Пренеси го гласот