Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Реализирани активности во текот на денешниот ден од страна на вработените во ЈП “Стипион” Штип 12.08.2022 година

Пренеси го гласот

Во текот на денешниот работен ден вработените на Јавното Претпријатие “Стипион” од Штип работеа на санација на оштетен тротоар, санација на оштетена вертикална сообраќајна сигнализација, партерно уредување на поедини делови од јавни површини…

📌Дневни активности на Стипион 12.08.2022

✅ Санација на оштетен тротоар на улица Борко Талев и изработка на нов тротоар

✅ Санација на оштетени сообраќајни знаци

✅ Подготовка за бетонирање на уличка до потпорен ѕид на улицата Партизанска ( спроти магацинот на ЈП Стипион

✅ Подготовка за изведба на нов тротоар на улицата Маршал Тито”

-информираат од ЈП “Стипион” Штип.

Креирано од:


Пренеси го гласот