Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Реализирани дневни активности на ЈП “Стипион” Штип 14.11.2022 година

Пренеси го гласот

Поволните временски услови овозможија вработените на Јавното претпријатие “Стипион” од Штип да продолжат со интензивните теренски активности за обезбедување на подобри услови за живот за граѓаните на Штип.

Во текот на денешниот ден се работеше на повеќе локации:

📌Дневни активности на Стипион 14.11.2022

✅ Ѕидање на потпорен ѕид на улица Косовска

✅Поставување на детски реквизити и работа на нов спортски центар во населбата Сењак 4

✅ Санација на тротоар во населбата Деснаци

bregalnickimarketing

✅ Санирање на сообраќајната сигнализација на територијата на Општина Штип

📌Чистење на атмосферските канали во нашиот град. Позади училиштето Ванчо Прќе”

-информираа од ЈП “Стипион” Штип за текот на денешниот работен ден.

Креирано од:


Пренеси го гласот